Selecteer een pagina

Team

WAAR STAAN WIJ VOOR?

Een daadkrachtige aanpak. Een goede vertrouwensband met de cliënt. Sterk teamwork. Het bepalen van een strategie op maat. Het belang van de cliënt steeds als uitgangspunt. Een goede bereikbaarheid. Het overtuigen van de rechter of de officier van justitie. Het opkomen voor uw rechten. Fel zijn waar nodig. Het behalen van het beste resultaat voor u.

Dat is waar wij voor staan.

mr. F.W.M. (FLOOR) Hopmans

Na het volgen van de masteropleiding Strafrecht en de masteropleiding Forensica, Criminologie en Rechtspleging ben ik werkzaam geweest op verschillende advocatenkantoren in Maastricht en Breda. Sinds 2017 ben ik werkzaam als advocaat, gespecialiseerd in het strafrecht.

Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging van Jonge Strafrechtadvocaten (NVJSA).

Ik heb in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten “strafrecht” als hoofdrechtsgebied geregistreerd. Daarnaast heb ik als deelrechtsgebied “penitentiair recht” geregistreerd. Op grond van deze registratie ben ik verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

mr. N.M.E. (NATHALIE) Verpaalen

Sinds 2003 ben ik werkzaam als advocaat in het strafrecht. In 2009 ben ik mijn eigen kantoor gestart, gespecialiseerd in het strafrecht. Ik heb de postacademische specialisatieopleidingen strafrecht en jeugdrecht afgerond en ben lid van de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten (NVSA) en de Vereniging van Nederlandse Jeugdrecht Advocaten (VNJA).

Naast verdachten sta ik ook slachtoffers bij in strafzaken en ben ik lid van het Landelijk Advocaten Netwerk Gewelds- en Zedenslachtoffers (LANGZS).

Ik heb in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten “strafrecht” en “slachtofferrecht” als hoofdrechtsgebieden geregistreerd. Daarnaast heb ik als deelrechtsgebieden “jeugdstrafrecht”, “penitentiair recht”, “TBS” en “uit- en overleveringszaken”,  geregistreerd. Op grond van deze registratie ben ik verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.